Ae fa'afefea le fua afi o lona homogeneous vinyl?

I totonu o loʻu atunuu, o le mu o mea fola e vaevaeina i vasega nei, A grade: fola e le mafai ona mu, B1: faigata ona faʻafefe fola, B2: fola faʻafefe, B3 Vasega: E faigofie ona faʻamumu le fola , e ala i nei tulaga. e faʻamasino le maualuga o le faʻafefe o le fola!

I le avea ai o se vaega taua o le potu, o le fola e tatau ona i ai uiga o le puipuiga o le afi ma le mumu.I se tulaga lautele, i le maketi fola, PVC vinyl flooring o loʻo i ai lenei uiga.Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o ituaiga o fola vinyl i luga o le maketi i le taimi nei, o le fola o le vinyl homogeneous e masani ona taʻua o loʻo i ai meatotino o le afi ma e le faigofie ona faʻafefe, ma e mafai ona oʻo atu i le maualuga o le B1.O le a le puipuiga o le afi o lenei mea faufale?

vinyl

O le pvc vinyl flooring e mafai ona vaevaeina i vaega nei o tulaga (e iai i meafaitino) o le faʻaogaina o le afi (faiga fale): (1) Vasega A: Mea fau fale e le faʻafefe e toetoe lava a leai ni mea e mu.(2) b1: O mea e faigata ona faʻamumu, mea e faigata ona faʻafefe, ma maua pe faʻafeiloaʻi tetee i le maualuga o le vevela, e le faigofie ona sosolo vave i le ogatotonu o le puna o le afi, ma faʻagata vave pe a faʻafefete le afi. lau puna afi.(3) b2: mea fau fale afi, mea e mafai ona mumu pe maua i aso uma mea susulu, o le a vave ona mu ma susunuina oloa pe a faʻaalia i se afi afi i le vevela maualuga, lea e faigofie ona mafua ai le afi, e pei o fafie, fafie fafie. , fa'alava fafie, Fa'avaa laupapa, ma isi.

Mai le auʻiliʻiliga o loʻo i luga, e mafai ona tatou vaʻavaʻai manino i le tulaga o le puipuiga o le afi o le lelei o le fola o le vinyl homogeneous e mafai ona oʻo atu i le tulaga B1, ma o lona puipuiga e lona lua i le maa.O le fola vinyl tutusa lava ia e le faigofie ona mu, ma e mafai foi ona taofia le mu.O le asu e gaosia e le fola vinyl tutusa o le a le afaina ai le tino o le tagata, e le maua ai foi ni kasa oona ma afaina ai.


Taimi meli: Mati-08-2022