O vaega autu e tolu e iloagofie ai le lelei o fola PVC tutusa

Aisea e iai se eseesega i le tulaga lelei ma le tau mo le fola vinyl tutusa?

newsfg (1)

newsfg (2)

1. Weight PVC fola e masani lava ona faia i mea polyvinyl chloride, o le ai ai se vaega itiiti o le pauta maa (calcium carbonate) mea;o mea o loʻo i totonu o le paʻu maʻa o le a aʻafia ai le mamafa o le fola o le PVC, ae o le a avea ma se le malamalama mo tagata faʻatau e malamalama i le fola o le PVC: o le mamafa o le fola , O le lelei o le fola;mo le fola PVC malamalama tutusa, o le mama o le mamafa o le fola, o le lelei o le fola;o le fua faatatau o le mamafa o mea PVC e sili atu ona mama, ma o le mamafa o le fola, o le tele o mea o loʻo i totonu o le pauta maʻa poʻo isi mea.Afai e le lava le anotusi o mea PVC, e le mafai ona faʻamaonia le lelei o le fola o le PVC;o le mamafa o le fola o se itu faʻaogaina e mafai ona iloagofie ai le lelei o le fola o le PVC.

2. Puipuiga o le siosiomaga ma le leai o se mea oona O mea autu autu mo le gaosiga o le fola o le eleele tutusa o se mea fou o le polyvinyl chloride.O le Polyvinyl chloride ose punaoa faʻafouina e faʻaleleia le siosiomaga ma e le oona.E mafai ona faʻaaogaina i le laulau, pusa faʻamaʻi faʻamaʻi, pusa pusa meaʻai, ma isi, o lea e le manaʻomia ai ona popole i lenei tulaga i luga o le puipuiga o le siosiomaga. o le vaega autu o le faʻatumu o le paʻu maʻa masani, ma e leai se mea e aofia ai. elemene toe fai pe a maeʻa suʻega a le pulega a le atunuʻu.O se ituaiga fou o mea lanu meamata ma le siosiomaga faauo fola teuteu mea.O le mea fa'apipi'i fa'aaogaina o se fa'apalapala e le phthalic.Ole mea ole formaldehyde ole fola vinyl tutusa e leai se mea pe a uma le su'ega masani a le SGS EU.

3. Fa'aofuofu tete'e O le ofuina o mea e fa'aofuofu fola ua vaevaeina i ni togi se fa: T, P, M, F, lea o le vasega T e sili ona maualuga, ma o le fa'aogaina o le fa'aogaina o ta'aloga sima tatou te masani ai o le vasega T. Homogeneous. fola permeable o se fola PVC faia o granulation maualuga-tekonolosi ma le vevela maualuga ma le gaosiga o le mamafa maualuga, ma o lona tetee abrasion ua oʻo i le maualuga maualuga o T. Faatasi ai ma mea masani fola, o le ofuina laminate fola e na o le M vasega.Tekinolosi granulation ma le maualuga-vevela ma le maualuga o le gaosiga o auala e faʻamautinoa atoatoa ai le lelei o le ofuina o mea o le fola.O le mamanu e faʻamoemoe e 10-20 tausaga.A maeʻa togafitiga faʻaleleia, oloina, faʻamalama, ma faʻaleleia, e mafai ona oʻo i se taimi umi.Ona o le malosi o le abrasion resistance, ua sili atu ona lauiloa le fola mafolafola tutusa i falemaʻi, aʻoga, fale ofisa, faleoloa faʻatau, supamaketi, ma isi nofoaga e faʻafefe ai tagata.

newsfg (3)


Taimi meli: Mati-12-2021